Bryllupsfotografering Solveig & Peter Engstad

Borddekkingspakke:
Vi dekker med myke Dunicel duker og Dunilin servietter (40 cm x 40 cm), sølv servietringer og sølv dekketallerken med håndheklede tallerkendempere, 5 armede kandelabere med krystaller eller massive sølvstaker med kubbelys samt telys. Det vil henge lykter i de store flotte asketærne i hagen. Det vil i tilllegg være lyskaster opp i trærne. Dere vil også få små lykter på bordene ute, og inne i partyteltet på kvelden. Vi tenner fakler foran huset når gjestene ankommer Villa Lilleborg. Vi flagger ved jubileer og bryllup.

Kr 79,- pr. pers.

Duker og servietter:
Vi bruker papirduker og papirservietter av svært god kvalitet – Dunicel og Dunilin.

Ved ønske om stoffservietter og stoffduker, er det mulig å stille med dette selv.

Blomster:
Villa Lilleborg tilbyr 1 blomsterpakke

Egner seg for jubileer, bryllup, firmafester, sommerfester, konfirmasjon etc.
Vi pynter bordene med enkel borddekorasjon i sølv og sesongens blomster. I tillegg pynter vi småbordene i karnappstuen og peishyllen.
Kr 2.700,-

Om det er ønske om store dekorasjoner er bordene på Villa Lilleborg kun 70 cm smale og må evt. ha veldig slanke dekorasjoner. Vi kan dessverre ikke stå for det og det er noe kunden må ordne med selv. Dekorasjoner kan leveres sammen med drikke varer eller evt. samme dag etter avtale.

 

 

Bryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter Engstad

© Copyright VillaLilleborg - Designed by Pexeto