Bryllupsfotografering Solveig & Peter Engstad

Borddekkingspakke:
Vi dekker med myke Dunicel duker og Dunilin servietter (40 cm x 40 cm), sølv servietringer og sølv dekketallerken med håndheklede tallerkendempere, 5 armede kandelabere med krystaller eller massive sølvstaker med kubbelys samt telys. Det vil henge lykter i de store flotte asketærne i hagen. Det vil i tilllegg være lyskaster opp i trærne. Dere vil også få små lykter på bordene ute, og inne i partyteltet på kvelden. Vi tenner fakler foran huset når gjestene ankommer Villa Lilleborg. Vi flagger ved jubileer og bryllup.

Kr 99,- pr. pers.

Duker og servietter:
Vi bruker papirduker og papirservietter av svært god kvalitet – Dunicel og Dunilin.

Ved ønske om stoffservietter og stoffduker, er det mulig å stille med dette selv.

Blomster:
Villa Lilleborg tilbyr 2 ulike blomsterpakker:

1. Egner seg for jubileer, firmafester, sommerfester, konfirmasjon etc.
Vi pynter bordene med enkel borddekorasjon i sølv og sesongens blomster. I tillegg pynter vi småbordene i karnappstuen og peishyllen.
Kr 2.700,-

2. Egner seg til bryllup og andre store begivenheter
Bordene dekkes og pyntes med blomsterkreasjoner i sølv og sesongens vakre blomster i duse lyse farger. Vi pynter også bordene med blomster flytende i vann. Små søte dekorasjoner vil pynte opp bordene i karnappstuen, bordene ute (på sommerstid), vinduskarmer i spisesalen og toalettene. Vi dekorerer i tillegg piano og peishyllen i karnappstuen.
Kr 4.900,-
For nærmere informasjon – ta kontakt med Gry på mail: gry@villalilleborg.no

Bryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter EngstadBryllupsfotografering Solveig & Peter Engstad

© Copyright VillaLilleborg - Designed by Pexeto