dekorbilder_meny

Til Champagnen

Eksotisk fruktoppsats
3 etg fruktoppsats med blanding av eksotisk frukt.

Liten: passer for selskap opp til 40 personer kr 1 525,-
Stor: passer for selskap fra 40 personer og oppover kr 1 925,-

Finhakket løk og creme fraiche i terteskjell
Med sort og rød kaviar
Kr 45,- / 2 stk pr pers

Bruschetta med skogsoppstuing
Tilsmakt hvitvin, hvitløksost, sjalottløk og frisk persille
Kr 45,- / 2 stk pr pers

Chilimarinert scampispyd
Med koriander, rødløk og hvitløk
Kr 55,- / 1 spyd med 3 scampi pr pers

Rosastekt andebryst
På bruschetta med Cognac- og fikenkompott
Kr 50,- / 2 stk pr pers

Fransk eggekake
Med chevre, amadinepoteter på sticks med cherrytomat
Kr 45,- / 2 stk pr pers

Minimumsbestilling 35 personer

Til Kaffe Avec

Petit Four i ulike varianter – søte små delikatesser
Fat med 100 stk assortert – kr 1.650,-
Fat med 150 stk assortert – kr 2 250,-

Kaffekanne/ tekanne
Kr 175,- pr stk

Til Drinken Snacks – assortert utvalg med blant annet nøtter, chips, saltstenger…
Kr 35,- pr pers

Nattmat
Wienerpølser med tilbehør kr 80,- pr pers
Hjemmelaget Betasuppe kr 130,- pr pers

Forretter

Grønne Asparges med Fritert Serrano
Serveres med chevre, ovnsbakte tomater og Sherryvinaigrette
Kr 149,-

Hvitløksgratinert Sjøkreps
Ferske sjøkreps gratineres med hjemmelaget hvitløkssmør.
Serveres på salat med bringebærvinaigrette.
Kr 170,-

Hummerbuisque
Hjemmelaget fra bunnen med hummerkjøtt og creme fraiche.
Brennes av med Cognac. En himmelsk opplevelse!
Kr 165,-

Grillede Kamskjell
Serveres med lune asparges, sautert sopp og løk.
Naperes med Sauternsjy
Kr 155,-

Ovnnbakt Breiflabb Tournedos
Serveres på fransk inspirert ratatouille.
Kr 159,-

Røkelaksmousse
På en seng av frisk salat med tyttebærvinaigrette.
Kr 149,-

Mellomretter

Andelevermousse med Portvin
Serveres på spenstig salat med tranebærvinaigrette
Kr 149,-

Kamchatka Krabbe
Kongekrabbe tilsmakt chili, lime og ingefær.
Serveres med mango og granateple.
Kr 179,-

Italiensk Ostetallerken
Tallegio og Gorgonzola Dolce
Serveres med honningstekte valnøtter.
Kr 149,-

Hovedretter

Stekt Kveitefilét
Garneres med sprøstekt bacon, blomster kapers, sort oliven og hjemmelaget hvitløkspotetmos.
Serveres med blomkål, broccoli og kraftig rødvinssaus.
Kr 345,-

Rosastekt Andebryst
Serveres med en blanding av råstekte poteter, sopp og løk stekt i andefett.
Smørdampet hericot vert og balsamicosjy.
Kr 345,-

Timianbakt Svin Indrefilét
Serveres med ristet skogsoppsymfoni og smørdampet asparges.
Balsamicosjy tilsmakt bringebær og persillestekte Amandinepoteter
Kr 295,-

Lammefilét
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Kremet hvitløksaus og Anna poteter
Kr 340,-

Indrefilét av Okse
Serveres ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitkøk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Rødvinssaus og Anna poteter
Kr 345,-

Ytrefilét av Hjort
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccolo i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Portvinsjy og Anna poteter
Kr 355,-

Desserter

Frisk Ananas Carpaccio
Med koriander juice. Serveres med sitronsorbet
Kr 145,-

Sjokoladetrio Shot
Sjokolademousse på en kraftig konfektkake serveres med sjokoladeanglaise i shotglass og en forfriskende appelsin- & bringebærsalat marinert i likør
Kr 155,-

Pernodmarinert Kiwi
Serveres med kokos sorbet
Kr 145,-

Pasjonsfruktfantasi
Pasjonsfruktmousse sprayet med hvit sjokolade og sjokoladekant.
Fylt med bringebærterinne på gulrotbunn.
Kr 155,-

Lemon Posset
Frisk deilig sitronkrem serveres i coctailglass – toppes med  havreflarn crust og friske bær
Kr 140,-

 

Buffeter

VillaBuffet 1

Hvitløksgratinert Fersk Sjøkreps
½ sjøkreps gratineres i ovn med hjemmelaget hvitløkssmør
Ristede Kamskjell
Serveres på en seng av sautert spinat og sjampinjonghatt
Sterke Kreolsk Scampi
Stekes hardt i ovn i en kraftig tomatsaus med chili, hvitløk og grønnsaker
Rosastekt Andebryst
Lunt andebryst i skiver med fiken
Timianbakt Svin Indrefilét
Serveres med bringebær -og balsamicosirup
Stekt Kyllingbryst
Kyllingbryst i strimler med asiatisk vri
Amandine Poteter
Amandine poteter stekes med hvitløk og persille
Tomat og Mozzarella Salat
Serveres på fat med frisk basilikum
Assorterte Oliven
Blandet oliven på fat
Ceasar Salat
Salat med brødkrutonger, Ceasar dressing og revet parmesan
Brød og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones

Ost og kjeks
Med godt tilbehør

Kr 555,- pr pers
Minimumsbestilling 35 personer

VillaBuffet 2

Hvitvinsdampet Blåskjellsuppe
Med hvitløk og juliennegrønnsaker
Røkelaksmousse
På bruschetta med svart kaviar
Kongereker
Stekt i olje og hvitløk – med paprika og koriander
Urtestekt Kyllinglår
Marineres og bakes i ovn
Ovnsbakt Svinefilét
Serveres med syltet rødløk
Helstekt Indrefilét av Okse
Med ristet skogsopp
Gratinert Blomkål
Serveres med bechamelsaus og toppes med sprøstekt bacon
Timianbakte Poteter
Ovnsbakte poteter med havsalt, olivenolje og timian
Chevresalat
Med artisjokkhjerter og aspargesbønner med Dijonvinaigrette
Tomat og Ruccula Salat
Med balsamico eddik og knust hvitløk
Brød og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones
Valgfritt med eller uten:

Ostefat
Assorterte oster, frukt og kjeks

Kr 515,- pr pers med ostefat
Kr 485,- pr pers uten ostefat
Minimumsbestilling 35 personer

Tradisjonelt koldtbord

Pillede Reker
Med sitron og majones
Gravlaks
Med sennepsaus
Røkelaks
Med eggerøre
Kalkunbryst
Med waldorfsalat
Varme Kyllinglår
Marinert i olje med urter
Karbonader
Hjemmelaget med stekt løk
Roastbeef
Med remulade
Spekematanretning
Med eggerøre
Dansk Leverpostei
Lunet med bacon og stekt sopp
Blandet Grønn Salat
Med vinaigrette
Ovnsbakte Poteter
Stekt med persille og hvitløk
Masse godt brød og smør

Kr 425,- pr pers
Minimumsbestilling 35 personer

Grillbuffet

Grillede Scampi
Grillspyd med kongereker marineres med chili og hvitløk
Sotet Laksefilet
Serveres med urtedressing, vårløk og sitron
Grillet Ytrefilet av Okse
Stykker av ytrefilet marineres i rødvin og grilles
Grillet Lammefilet
Marineres med kreolske krydder
Ristet Skogsopp
Kokes i creme fraiche med fersk persille
Grillede Maiskolber
Serveres med hvitløkssmør
Garden Salad
Mikset frisk salat
Tomat og Rødløksalat
Serveres med balsamicovinaigrette
Amadinepoteter
Amandinepoteter stekes med hvitløk og persille
Godt Brød og Smør

Kr 525,- pr pers
Minimumsbestilling 35 personer

Minnesamvær
For minnesamvær, ta kontakt for egen avtale.
Forespørsel/ Booking: gry@villalilleborg.no

Alle priser er inklusive 25% mva

© Copyright VillaLilleborg - Designed by Pexeto